business_119470144

Το Franchising υιοθετείται ως ένα σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο.

Τα βήματα που εξασφαλίζουν την επιτυχία ενός σχεδίου ανάπτυξης με τη μέθοδο του Franchise, κρίνονται ως απαραίτητα κυρίως τα εξής:

  • Το πρώτο βήμα είναι το λεγόμενο Σχέδιο Ανάπτυξης, το γραπτό κείμενο στο οποίο ο franchisor βρίσκει απαντήσεις σε όλα, τα σχετικά ζητήματα με την πραγματοποίηση του σχεδίου.
  • Το δεύτερο βήμα αποτελεί τον πρακτικό πειραματισμό του σχεδίου franchising μέσω ενός ή παραπάνω Unit pilots το οποίο επιτρέπει να καθοριστούν οι οικονομικο-οργανωτικές υποχρεώσεις του ιδίου, αλλά και του μελλοντικού franchisee.
  • Σε αυτό το σημείο είναι έτοιμα μια σειρά από έγγραφα, όπως: το συμβόλαιο του franchising, το εγχειρίδιο εργασίας, το προφίλ του ιδανικού franchisee, κλπ.
  • Το επόμενο βήμα του franchisor είναι η αναζήτηση και εύρεση υποψηφίων.

Η προετοιμασία και η ετοιμότητα του Franchisor και του Franchisee κρίνεται απαραίτητη και αναγκαία συνθήκη για την επιτυχή υλοποίηση του.

Οι BizΕxperts μπορούν να υποστηρίξουν το όλο επιχειρηματικό σας εγχείρημα, διαμορφώνοντας ένα ασφαλές και ορθά δομημένο σύστημα, καθώς συμμετέχοντας ενεργά και στην προσπάθεια σας για ανεύρεση των καταλληλότερων Franchisor και Franchisee.